Management

Management van Sportparken

Sportparkmanagement is vaak niet meer dan, gewoon de experts hun ding laten doen en dat de manager (op/in diverse managementlagen) de ondersteuning geeft die nodig is. Was het maar zo gemakkelijk! Vaak komen er allerlei uitdagingen om de hoek kijken waar de nodige inventiviteit van manager, medewerker of aannemer bij komt kijken.

Management

Is sportparkmanagement niet uw “corebusiness”, dit omdat u bijvoorbeeld meerdere aandachtsgebieden heeft, dan kunnen wij u een solide basis aanreiken om vanuit dit startpunt uw sportbeheerorganisatie beter gestalte te geven.

Door opleiding, ervaring of kennisoverdracht van oudere medewerkers gaat het managen (op de werkvloer) vaak wel goed. Heeft uw organisatie toch nog wel behoefte aan verbetering van het beheer en het managen van uw complexen? Wij ondersteunen u hier graag bij. Meer over de beschikbare opleidingen, seminars of (incompany)trainingen vindt u onder onder onze opleidingen.

Samenwerkingsverband heeft ons bedrijf onder andere met:

  • Landschap Noord Holland
  • Carve Ontwerp en Ingenieursbureau
  • Todirijo Tuin & landschapsadvies

Op zoek naar meer informatie?

Voor informatie en het leggen van het 1e contact kunt u mij het best bereiken via het contactformulier, via de e-mail of via 0657405654.

Contact opnemen